Kurskatalog

Her kan du lese litt om våre kurstilbud. For å lese mer klikker du på linken knyttet til kurset. 
 

Valpen må lære seg en del elementære ferdigheter, og ikke minst treffe andre hunder. Dette kurset tar derfor for seg de emnene du trenger for å sikre utviklingen fram til en harmonisk hund. Trondheim Hundeskole er en av landets største hundeskoler og treffer mer enn 4500 hunder i året. Alle deltakere får Trondheim Hundeskoles Valpekursbok og 1 års gratis miljøtrening med instruktør inkludert i prisen.


En god start sikrer trivelig hundeliv og forebygger problemer:

  • Hunden blir tryggere og mange problemer unngås

  • Hunden blir roligere i ulike situasjoner

  • Hunden kommuniserer lettere med deg som eier.

  • Du er mer forberedt på hvordan hunden utvikler seg videre

Har du gått valpekurs, men merker at du nå gjerne skulle trent litt mer for å holde læringen ved like? Det er en rekke utfordringer når man har unghund og voksen hund, som kan være vanskelige å trene på alene. Dette gjelder ikke minst å være i nærheten av andre hunder på en sivilisert måte, samt å kunne gå i bånd uten å dra for å nevne noe.

Dette kurset tar for seg de emnene vi har sett du behøver for å sikre utviklingen fram til en harmonisk hund og ikke minst et hyggelig hundehold.

 

 Vi arrangerer en rekke forskjellige kurs,foredrag, og har flere forskningsprosjekter hvor vi jobber med hund. Vi har også utviklet utdanningerog er jevnlig i media som følge av vår erfaring og kompetanse. Dette gir en soliditet og kvalitet for deg og hunden din som få andre kan tilby. Det sikrer også at vi har et spennende og innholdsrikt kurs uansett hvilken rase og erfaring du har fra før, og hvilke planer du har for hundeholdet.

Trondheim Hundeskole har en rekke ulike kurs. I tillegg til våre valpe- og hverdagslydighetskurs vil du kunne finne alt fra helgekurs som klikk & triks, aktivisering, spor, spesialsøk og lekutvikling, til lengre kurs i for eksempel lydighet, grunnferdigheter, rallylydighet, agility og kantarellsøk.

 

For deg som har spesifikke problemer eller utfordringer har vi også kortere intensivkurs som gå-pent-i-bånd, innkallingskurs og passeringskurs. Les mer om alle disse kursene og finn påmelding, ved å klikke på linken om fordypningskurs!

 

Vi har også lengre utdanninger som 1-årig instruktørkurs, 1-årig hundetrener og 1-årig spesialsøk.

 

På grunn av våre forskningsprosjekter vil vår kapasitet for å avholde kurs variere gjennom året så følg med vår kurskatalog.

Som en av de få hundeskoler i landet har vi aktive atferdsterapeuter med lang erfaring, så vel som solid utdannelse.

 

Vi er også benyttet av Rettsvesnet og Politi, samt bistår atferdsfaglig i ulike forskningsprosjekter. Vi er meldemer av Norsk Atferdsgruppe for selskapsdyr, som krever formell utdannelse og erfaring. Trondheim Hundeskole har bistått media bla NRK, så vel som Adresseavisen og VG mfl. 

Trondheim Hundeskole har årlig kontakt med mer enn 4000 hunder, og over 500 til ulike atferdskonsultasjoner. Dette gir deg trygghet for at vi kjenner til de fleste problemer, og at vi er oppdaterte og aktive innenfor området. Vårt mål er at du skal få et trivelig hundehold, - vi benytter derfor et bredt spekter av trivelige metoder, som gir et langsiktig og varig resultat.

Vi har også en fast ukentlig trening med kvalifisert leder, slik at man får en trygg treningsmulighet og forsvarlig oppfølging underveis.

 

Vi samarbeider med Byåsen Dyrehospital om atferdsterapi.

For å bestille time, ring:  73841480