top of page

Her finner du en oversikt over våre kurs!
Påmeldingsskjema og utfyllende informasjon finner du ved å klikke på tittelen i boksen, eller benytt deg av listen lengre ned på siden. 

Kurskalender 

Oppstarter 

Vi oppdaterer kurskalenderen jevnlig, og nye oppstarter kommer fortløpende gjennom året.

I perioder med mye pågang opplever vi at plassene forsvinner raskt! Antall ledige plasser som står oppført her vil derfor kunne være noe misvisende fra tid til annen. 

Please reload

12/10/2017

Å gå spor er en av de beste aktivitetene vi kan tilby hundene våre, og i tillegg har de en fantastisk nese som i aller høyeste grad bør brukes! Hvis du lurer litt på hvilket potensiale som ligger i din firbente venn, så er dette kruset aktuelt for deg! 

Spor- og andre typer nesearbeid er noe for de aller fleste hunder, men spesielt raser med høyt energinivå, unghunder, jakt-/ brukshunder vil daglig ha et behov for å bruke nesen. Sporarbeid gjør det mulig for oss å systematisere dette og lære hunden vår å spore opp mennesker, dyr eller andre objekter. Spor- og nesearbeid virker ofte stressreduserende og kan bidra til å forebygge utfordrende atferd hos hunden.  

Kurset passer for alle hunder, fra 12 uker og oppover. 

Kurset går Søndag 13.oktober,

klokka 10:00 - 15:00 

15/11/2019

Raseforutsetninger, egenskaper, mentalitet og fysiske forutsetninger hos ulike hunderaser

 

Dette kurset  fokuserer på de ulike raseforskjellene, både med tanke på å trene dem, samt hvilken hund som passer for "deg".  Kurset egner seg for alle som vil trene hund optimalt utfra egen og hundens forutsetninger, unngå problemer i treningen og få en så stødig og trygg hund som mulig, enten du jobber profesjonelt med hund, er interessert i å bli bedre i trening av egen hund, eller vil ha en trivelig familiehund. 

- For instruktører, den som driver dyrepensjonat eller dyresalong eller jobber med hunder. 

- For hundeiere som vil ha mer utav treningen av hunden sin. 

- For deg som vurderer å  kjøpe  hund. 

 

Kurset går lørdag 16.11 og søndag 17.11,

klokka 10-16 begge dager.

17/01/2020

Kurs i Atferdsproblemer, håndtering og forebygging med Turid Buvik

Dette kurset  tar for seg atferdsproblemer, hvordan de oppstår og hvordan de kan forebygges og håndteres.

Turid Buvik er en av våre mest rutinerte atferdsterapeuter, hun har solid faglig utdannelse og har gjennom sin praksis både bistått politi og domstol som fagkyndig, så vel som hjulpet ferske hundeeiere.

Kurset egner seg for alle som er interessert i hund og atferd, da man lærer mye om hundens læringsprosesser, og fornuftig håndtering av problemer.

Prisen på kurset er 1950 kr, med Early bird pris på 1800 kr ved tidlig påmelding. Begrenset antall plasser.  

Kurset går lørdag 18.01 og søndag 19.01, 

klokka 10-16 begge dager.

20/09/2019

Dette er kurset for deg som ønsker å fordype deg i hund og hundetrening!

Instruktørkurset vektlegger forståelse for hunders allsidighet med hensyn på rase og individ, dermed også valg av trenings - og innlæringsmetoder. Alle instruktører og gjesteforelesere på disse områdene vil derfor ha formell undervisningskompetanse for høyskole/universitet på disse områdene, samt lang praktisk erfaring med hund og læring. 

 

Kurset går over et år, fordelt på 8 helger. Hver samling har sitt emne, og det er oppgaver forbundet med hver samling. 

Årets kurs har oppstart helgen 22. - 23. september! 

Kurset har begrensede plasser - kunne du tenkt deg å fordype deg innen hund og hundetrening som fagfelt - ikke nøl med å ta kontakt med oss! 

10/09/2019

Trenger du hjelp og veiledning med hunden din i passeringssituasjoner? Dette kurset passer for deg som har unghund eller en voksen hund som strever med å holde fokus og spesielt passere andre hunder, folk eller objekter på tur. Vi skal jobbe med kontrollerte og virkelighetsnære passeringssituasjoner og finne langsiktige løsninger for deg og din hund. Dette sikrer et hyggeligere hundehold! 

Kurset går over 6 kvelder: 

11,18 og 25 september. 

16, 23 og 30 oktober. 

20.00-21.00 alle kveldene.

05/07/2019

Trenger du hjelp og veiledning med hunden din i passeringssituasjoner? Dette kurset passer for deg som har unghund eller en voksen hund som strever med å holde fokus og spesielt passere andre hunder, folk eller objekter på tur. Vi skal jobbe med kontrollerte og virkelighetsnære passeringssituasjoner og finne langsiktige løsninger for deg og din hund. 

Dette sikrer et hyggeligere hundehold! 

Kurset går over to dager på helg: 06. og 07.juli  klokka 11:00 - 13:00 begge dager. 

04/06/2019

Trenger du litt påfyll av inspirasjon til trening av hunden din? På dette kurset skal vi utforske ulike måter å aktivisere hundene våre og spesielt skal vi se på mulighetene vi har i de miljøene vi ferdes på tur samtidig som vi skal forsøke å lære hundene oppgaver som kan være svært praktiske i hverdagen! Bli med og få ny motivasjon og lær noe nytt! 

Kurset går over 3 kvelder: 5. 12 og 19.juni. Klokken 20:00 - 21:00 

18/03/2019

Mangler du innkalling på hunden, eller kommer den bare noen ganger når du kaller den inn? Bli med på kurs og oppdag din nye favorittøvelse med hunden din!

Dette kurset går over 3 tirsdagskvelder: 19.mars, 26.mars og 2.april. Klokken 20:00 - 21:00 

22/03/2019

Trenger du hjelp og veiledning med hunden din i passeringssituasjoner? Dette kurset passer for deg som har unghund eller en voksen hund som strever med å holde fokus og spesielt passere andre hunder, folk eller objekter på tur. Vi skal jobbe med kontrollerte og virkelighetsnære passeringssituasjoner og finne langsiktige løsninger for deg og din hund. 

Dette sikrer et hyggeligere hundehold! 

Kurset går over to dager på helg: 23. og 24.mars  kl 11:00 - 13:00 begge dager. 

10/09/2017

Kurset passer for deg som har familiehund, brukshund eller om du ønsker å finne nye måter å aktivisere hunden din. Det finnes mange ulike typer spor, og flere innlæringsteknikker, og vi vil hovedsakelig fokusere på godbit- og gjenstandsspor. Målet med kurset er at du skal klare å gå spor og trene videre selv med hunden din. Kurset går over 3 kvelder noe som sikrer progresjon: 11.sept, 18.sept og 25.sept

Please reload

Mye for pengene når du går kurs hos oss:

  • Lavt antall deltakere, høyt antall instruktører sikrer best mulig utbytte

  • Gratis fellestrening i ett år med instruktør etter kurset sikrer videre trening

  • Alle deltakere på valpekurs får Trondheim Hundeskoles Valpekursbok gratis 

  • 2-årig opplæringsplan av instruktører sikrer kvaliteten på instruktører 

  • Atferdskonsulent Turid Buvik har gjennomgått kursene med tanke på optimal læring og forebygging av problemer

Mer informasjon om hverdagslydighetskurs
bottom of page