top of page

NYHET!

Miljøtrening på Stjørdal kommer snart!
Følg med, vi legger datoer for trening i kurskalenderen!

OPPMØTETIDSPUNKT

Hunder over 1 år:
kl 18:00 - 19:00

Hunder under 1 år:
kl 19:00 - 20:00 

Miljøtreningene er et tilbud som alle våre kunder har tilgang på gratis, ett helt år etter endt kurs eller atferdstime hos oss.

Treningene følger skoleruta og annonseres via våre Facebooksider, hver uke. 

Foregår på hovedparkeringen til NTNU Dragvoll

 

Her vil du alltid treffe en til to instruktører og komme i kontakt med andre hundeeiere. 

Miljøtrening! 

 

Det kan ofte være vanskelig å opprettholde treningen etter kurs, og andre ganger kan man ha støtt på et lite problem man trenger litt hjelp for å løse. Hos oss får du et helt år med gratis trening når du benytter deg av våre tjenester, som gjør at du får muligheten til å jobbe videre med det du har lært på kurs eller etter privat veiledning. Treningene er kun åpen for våre kunder. 

 

Miljøtreningene er en arena for egentrening med instruktør tilstede. 

Her har vi samlet noen retningslinjer så treningene skal være så trivelig som mulig for alle. 

 

 • Trivsel og samhold
  På treningene har vi stor takhøyde hvor refleksjoner kan luftes og diskusjoner er mer enn gjerne velkommen! Vi ønsker at dere som hundeeiere både får et sosialt utbytte av treningene og et sted hvor dere får flere verktøy som gjør hverdagen med hund enklere og enda triveligere! 

   

 • Treningsmetode
  Alle som deltar på treningene skal kun benytte seg av treningsmetoder, som er i tråd med retningslinjene til Mattilsynet.  Påføringer av ubehag kan gi uønsket effekt, usikkerhet og i verste fall aggresjon over tid, og skal dermed ikke benyttes på våre treninger. Du kan derfor ikke bruke helstrup, metallhalsbånd eller trene med rykk i båndet eller tramping i bakken for å nevne noen eksempler. 

 

 • Hilsing
  Før og under treningen ønsker vi ingen hilsing mellom hundene. Dette fordi vi ønsker å ha hunder som kan fokusere mot eierne sine. Avtal gjerne sosial kontakt etter treningen. Vi anbefaler ikke hilsing i bånd.

   

 • Båndtvang
  På treningene våre er det båndtvang for alle, uansett. Vi er på et område i kommunen der båndtvangen gjelder hele året. 

   

 • Avstand
  Avstand er relativt. På våre treninger jobber vi for at hundene skal klare å holde fokus uansett utgangspunkt. Gi gjerne beskjed til instruktøren om dere trenger større avstand, eller om det er andre særlige forhold vi skal ta hensyn til. 

   

 • Annet

  • Løpetidstisper er velkommen, men ta hensyn. 

  • Lufting foregår i utkanten av treningsområde 

  • Plukk opp etter hunden din

  • Tenk på hva du ønsker å trene på, slik at du får så god trening som mulig med hunden din. Det er altså du som kommer med forslag, og instruktøren hjelper deg. 

 

 

 

bottom of page