Våre instruktører

 

Våre instruktører har alle en 2 årig instruktørutdannelse i bunn (1 årig instruktørkurs og 1 år opplæring), samtidig som de har lang erfaring og ulike interesser når det gjelder hund. Alt fra agility, lydighet, bruks, utstilling, rallylydighet og spesialsøk, til den viktige hverdagslydigheten! 

Vil du vite mer om vår kompetanse? Klikk på bildet til den instruktøren du ønske å lese mer om. 

Turid Buvik

Turid Buvik

Turid Buvik startet Trondheim Hundeskole, og du treffer meg på våre instruktørkurs, spesialsøkskurs, atferdsterapi og forskningsprosjekter. Jeg har mer enn 16 år universitet og høyskoleutdannelse, (Master og Bachelor ++). Men mye viktigere er de mer enn 25 årene med erfaring i forskning og praktisk arbeid med ulike dyrearter. Jeg har hatt fast spalte i Adresseavisen og Redningshunden. Jeg brukes også som sakkyndig av politi og rettsvesen, samt har laget flere utdanninger godkjent av NOKUT.

Aina Andersen

Aina Andersen

Jeg har jobbet for Trondheim Hundeskole siden 2009. På hundeskolen holder jeg for det meste valpekurs og kurs i hverdagslydighet, men det blir også litt temakurs og klikkerkurs innimellom. Jeg jobber også som atferdskonsulent og har tatt SEVU-kursserien hos NMBU. I tillegg til å trene hund driver jeg også med hest og stortrives med det!

Lea Rasmussen

Lea Rasmussen

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2013. Jeg har vokst opp med hund og har de siste 10 årene trent hund med fokus på hverdagslydighet. Jeg eier Labradoren Marve som trenes aktivt i spesialsøk, spor, lydighet og rallylydighet. Jeg er opptatt av at det skal være hyggelig å ha hund, og hunden skal trives i mitt selskap. Jeg jobber til daglig som spesialpedagog. Holder det meste av kurs.

Stine Bekkos

Stine Bekkos

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2019, og er nå avdelingsleder på Nord-øst. Jeg er oppvokst med hund og målet mitt med hundetrening er at hunden skal være trygg. Sammen med malamuten min Rocky trener jeg mye hverdagslydighet, samtidig som vi jobber med spor og Nosework.

Thea Hjulstad-Hoff

Thea Hjulstad-Hoff

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2015, og holder valpekurs, kurs i hverdagslydighet, og temakurs. Til daglig så driver jeg Pusehuset Kattehotell, og er snart ferdig utdannet atferdskonsulent på hund, katt og hest, gjennom SEVU-kursserien ved NMBU. Jeg eier storpuddelen XO, og vi har hatt fokus på hverdagslydighet og håndtering, men syns også spor og triks er flott. Det viktigste er ikke hva vi gjør, men at vi gjør det sammen og har det gøy!

Linda Kristiansen

Linda Kristiansen

Jeg har jobbet for Trondheim Hundeskole siden våren 2015. Jeg har en Lancashire Heeler som heter Lucy. Sammen jobber vi med hverdagslydighet, blodspor og turer i skogen. Livet mitt består av mye dyr, da jeg også eier og driver Pusehuset Malvik kattehotell. Jeg ønsker at hunden skal være en samarbeidspartner man har det gøy sammen med!

Anita Chanett

Anita Chanett

Mitt første møte med Trondheim Hundeskole var på valpekurs med Matrix sommeren 2018, og siden da har det bare ballet på seg! Når jeg selv ikke holder kurs, eller er på kurs, bruker jeg mesteparten av fritiden min på å trene Matrix mot redningstjenesten. Vi trener både vinter/lavine og sommer/ettersøk. Diego har prøvd seg i yrket, men trives best som familiehund.

Rebekka Brandtzæg Morset

Rebekka Brandtzæg Morset

Jeg utdannet meg som instruktør hos Trondheim Hundeskole i 2010 og jobbet her til 2013 før jeg flyttet til Bergen for å arbeide som lærer ved Stend VGS. Jeg er utdannet lærer, atferdskonsulent, hundeinstruktør og b-instruktør ved NIHF (Norsk Islandshestforening). Jobber i dag som lærer i Molde, og har startet samarbeid med Vestnes dyreklinikk hvor jeg holder atferdsterapi!

Ståle Eidem

Ståle Eidem

Mitt navn er Ståle Eidem og jeg startet hos Trondhiem Hundeskole vinteren 2018. Jeg eier bruksschäferen Falco, og sammen liker vi å utfordre oss innen ulike hundesporter. Jeg er utdannet fra Forsvarets Hundeskole og jobber til daglig som faglærer valgfag hund ved Øya vgs.

Malene Sæther

Malene Sæther

Jeg startet hos Trondheim Hundeskole i 2016. For tiden finner du meg for det meste på valp- og hverdagslydighetskurs. Sammen med storpuddelen min Ylva trener vi på hverdagslydighet, Nosework og spor!

Sofie Rønning

Sofie Rønning

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim hundeskole i februar 2020. Jeg har instruktørpraksis på valpekurs og hverdagslydighet kurs. Jeg har en flatcoated retriever som heter Aksel. Vi bruker mye tid på hverdagslydighet i og med at han er fortsatt unghund, men vi driver også med retrieverjakt. Det beste av alt er å prøve nye ting sammen!

Marie Rolfsen

Marie Rolfsen

Jeg startet min instruktørpraksis på Trondheim Hundeskole sommeren 2020. Jeg har alltid vært glad i dyr! Drømmen var alltid egen hund, og i 2010 kjøpte jeg min første egne hund, en toller, og begynte å interessere meg mer for hundesport. I dag har jeg groenendaelen Twist på 4 år, og labradoren Sprite på 6 mnd. For meg er det viktig at det er gøy å være hund. Det skal også være gøy å ha hund, og da er hverdagslydighet, trening- og samarbeid veldig viktig.

Jacky Williams

Jacky Williams

Jeg har nå startet opp Trondheim Hundeskole avdeling Fosen. Jeg gikk Trondheim Hundeskoles instruktørutdanning 2018/2019. Bakgrunnen for det, er min genuine interesse for hunder generelt, nysgjerrighet på ulike hundesportsgrener, for ikke å snakke om ulike hunderaser. Som instruktør brenner jeg ekstra for nettopp valpekurs. Hvis min makker og jeg greier å inspirere kursdeltakerne, gi dem noen nyttige verktøy og legge grunnlaget for et trivelig og morsomt hundehold, så er jeg fornøyd!

Helena Maria Braa

Helena Maria Braa

Jeg har nå startet opp Trondheim Hundeskole avdeling Fosen. Jeg har to samojeder, Kaizer og Bror. Vi driver mest med tur, kickbike, kløv, snørekjøring, hverdagslydighet og løping. Det er spennende å prøve nye ting med hund! Jeg er glad i friluftsliv og sover gjerne i telt. Jeg har også eid egne hester i tolv år.

Mina Karoline

Mina Karoline

Eg bor på Sunnmøre, og har no starta opp Trondheim Hundeskole avdeling Møre og Romsdal. Eg har frå tidligare 9 års erfaring med malinois/bruksschæfer blandingar. Har no to hundar av rasen korthåra hollandsk gjeterhund og malinois, Budy og Lexi. Eg er veldig interessert i trening og adferd hos hund. Eg konkurrera aktivt i agility og rallylydigheit med Budy og Lexi. Vi holder også på med søk og lydigheit.

Cecilie Standal

Cecilie Standal

Jeg bor på Sunnmøre, og har nå startet opp Trondheim Hundeskole avdeling Møre og Romsdal. Jeg trener aktivt rally lydighet og utstilling med lundehunden Karo på snart fem år. Jeg har stor interesse for hunder og hundetrening!

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?? Har du en instruktørspire i deg? Eller kunne du tenkt deg å lære enda mer om hund, trening og pedagogikk? Vi holder årlig et instruktørkurs som strekker seg over 8 samlinger. I mellom samlinger har man treningsoppgaver, og deltakerne skal sammen sette opp og holde egne kurs. Lyst til å vite mer? Klikk på bildet for å lese mer, eller ta kontakt med oss på mail!

Trondheim Hundeskole

 

kontakt@trondheimhundeskole.no

  • Facebook App Icon

© Trondheim Hundeskole