top of page
Våre instruktører

 

Våre instruktører har alle en 2 årig instruktørutdannelse i bunn (1 årig instruktørkurs og 1 år opplæring), samtidig som de har lang erfaring og ulike interesser når det gjelder hund. Alt fra agility, lydighet, bruks, utstilling, rallylydighet og spesialsøk, til den viktige hverdagslydigheten! 

Vil du vite mer om vår kompetanse? Klikk på bildet til den instruktøren du ønske å lese mer om. 

Turid Buvik

Turid Buvik

Turid Buvik startet Trondheim Hundeskole, og du treffer meg på våre instruktørkurs, spesialsøkskurs, atferdsterapi og forskningsprosjekter. Jeg har mer enn 16 år universitet og høyskoleutdannelse, (Master og Bachelor ++). Men mye viktigere er de mer enn 25 årene med erfaring i forskning og praktisk arbeid med ulike dyrearter. Jeg har hatt fast spalte i Adresseavisen og Redningshunden. Jeg brukes også som sakkyndig av politi og rettsvesen, samt har laget flere utdanninger godkjent av NOKUT.

Aina Andersen

Aina Andersen

Jeg har jobbet for Trondheim Hundeskole siden 2009. På hundeskolen holder jeg for det meste valpekurs og kurs i hverdagslydighet, men det blir også litt temakurs innimellom. Jeg jobber også som atferdskonsulent og har tatt SEVU-kursserien for atferdskonsulenter ved NMBU. I tillegg til å trene hund driver jeg også med hest og stortrives med det!

Lea

Lea

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2013. Jeg har vokst opp med hund og har de siste 10 årene trent hund med fokus på hverdagslydighet. Jeg er opptatt av at det skal være hyggelig å ha hund, og hunden skal trives i mitt selskap. Jeg jobber til daglig som spesialpedagog. Holder det meste av kurs.

Stine Bekkos

Stine Bekkos

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2019, og er nå avdelingsleder på Nord-øst. Jeg er oppvokst med hund og målet mitt med hundetrening er at hunden skal være trygg. Min interesse for hverdagslydighet blomstret når jeg fikk min første egne hund, Malamutten Rocky. I dag trener jeg min Engelsk Springer Spaniel Uno, med fokus på Hverdagslydighet, Bruks og Smeller.

Thea Hjulstad-Hoff

Thea Hjulstad-Hoff

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2015, og holder valpekurs, kurs i hverdagslydighet, og temakurs. Til daglig så driver jeg Pusehuset Kattehotell, og er nå ferdig med SEVU-kursserien ved NMBU, for atferdskonsulenter på hund, katt og hest. Jeg eier storpuddelen XO, og vi har hatt fokus på hverdagslydighet og håndtering, men syns også spor og triks er flott. Det viktigste er ikke hva vi gjør, men at vi gjør det sammen og har det gøy!

Rebekka Brandtzæg Morset

Rebekka Brandtzæg Morset

Jeg utdannet meg som instruktør hos Trondheim Hundeskole i 2010 og jobbet her til 2013 før jeg flyttet til Bergen for å arbeide som lærer ved Stend VGS. Jeg er utdannet lærer, atferdskonsulent, hundeinstruktør og b-instruktør ved NIHF (Norsk Islandshestforening). Jobber i dag som lærer i Molde, og har startet samarbeid med Vestnes dyreklinikk hvor jeg holder atferdsterapi!

TH_malene_web

TH_malene_web

Jeg har jobbet for Trondheim Hundeskole siden 2015. Du kan treffe meg på våre valpekurs, hverdagslydighetskurs, sporkurs og andre aktivitetskurs. Jeg er også utdannet atferdsterapeut og holder b.la. konsultasjonstimer på AniCura Byåsen, samt privattimer. Jeg er oppvokst med hund, og har alltid hatt en lidenskapelig interesse for dyr og dyrevelferd. Målet er å jobbe for at både to- og firbente skal kunne ha så trygge og gode liv sammen som mulig.

Maja Solvi Bremer

Maja Solvi Bremer

Jeg begynte instruktørpraksisen min høsten 2020. Du treffer meg på valpekurs og hverdagslydighet. Jeg er opptatt av at hundene skal få leve fullverdige liv sammen med oss og at de skal trives i vårt selskap. Hund og eier skal begge ha det hyggelig sammen! Jeg eier en breton som heter Aiko. Sammen trener vi mye hverdagslydighet og nesearbeid. Vi er også glade i å være på fjellet, bruke kløv, trene med kickbike og canicross.

Trine

Trine

Jeg har jobbet hos Trondheim Hundeskole siden 2022 Jeg har en border collie på 1 år, med navnet Aiko. Jeg er oppvokst med hund, men fikk min egen først i 2021. Vi er derfor en relativt fersk ekvipasje som ikke klarer å bestemme oss for hva vi vil holde på med! Vi har prøvd oss litt på agility, nosework og gjeting. Vi har også lyst til å prøve oss litt på spor og rallylydighet etterhvert. Selv er ikke konkurranse målet, men det å ha det gøy sammen.

Sarah

Sarah

Jeg har vært ansatt hos Trondheim Hundeskole siden høsten 2022, og holder kurs for avdeling Fosen. Jeg bruker omtrent all min fritid sammen med mine 3 golden retrievere, Ace, Nani og Spira. Vi holder på med hundesportene rallylydighet og konkurranselydighet, retrieverarbeid og aktiviteter som SUP-board sammen.

Hilde Birgitte

Hilde Birgitte

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim Hundeskole i 2021, ved avdeling Fosen. Jeg har tre hunder av rasen Norsk Lundehund i alderen 3 til 6 år: Axe, Vilje og Eigir. ​Vi er glade i å prøve nye ting og teste ut nye hundesporter. Jeg brenner for et godt og positivt hundehold der hunden sin velferd er i fokus, og at vi skal ha det gøy sammen!

Sofie Rønning

Sofie Rønning

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim hundeskole i februar 2020. Jeg har instruktørpraksis på valpekurs og hverdagslydighet kurs. Jeg har en flatcoated retriever som heter Aksel. Vi bruker mye tid på hverdagslydighet i og med at han er fortsatt unghund, men vi driver også med retrieverjakt. Det beste av alt er å prøve nye ting sammen!

Eline Maria Hegglund

Eline Maria Hegglund

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim Hundeskole i 2021. Mitt første møte med hundeskolen var i 2019. ​Jeg har to border collier: Kelly, en tispe på 2,6 år, og Emmy, en tispe på 16 uker. ​For meg er det viktig at hundene syns det er gøy å jobbe og trene sammen med oss mennesker og at hundene har det bra og får den aktiviteten og stimulusen de trenger.

Ståle Eidem

Ståle Eidem

Mitt navn er Ståle Eidem og jeg startet hos Trondhiem Hundeskole vinteren 2018. Jeg eier bruksschäferen Falco, og sammen liker vi å utfordre oss innen ulike hundesporter. Jeg er utdannet fra Forsvarets Hundeskole og jobber til daglig som faglærer valgfag hund ved Øya vgs.

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?? Har du en instruktørspire i deg? Eller kunne du tenkt deg å lære enda mer om hund, trening og pedagogikk? Vi holder årlig et instruktørkurs som strekker seg over 8 samlinger. I mellom samlinger har man treningsoppgaver, og deltakerne skal sammen sette opp og holde egne kurs. Lyst til å vite mer? Klikk på bildet for å lese mer, eller ta kontakt med oss på mail!

bottom of page