top of page
Våre instruktører

Vil du vite mer om instruktørenes kompetanse? Klikk på bildet for en detaljert oversikt! 

Våre instruktører har alle en 2-årig instruktørutdannelse i bunn, med vårt 1-årige instruktørkurs og påfølgende et år på opplæring i praksis. Samtidig har de lang erfaring og ulike interesser når det gjelder hund! Alt fra Agility, lydighet, bruks, utstilling, Rallylydighet og spesialsøk, til den viktige hverdagslydigheten vi alle setter først!  

Turid Buvik

Turid Buvik

Turid Buvik startet Trondheim Hundeskole, og du treffer meg på våre instruktørkurs, spesialsøkskurs, atferdsterapi og forskningsprosjekter. Jeg har mer enn 16 år universitet og høyskoleutdannelse, (Master og Bachelor ++). Men mye viktigere er de mer enn 25 årene med erfaring i forskning og praktisk arbeid med ulike dyrearter. Jeg har hatt fast spalte i Adresseavisen og Redningshunden. Jeg brukes også som sakkyndig av politi og rettsvesen, samt har laget flere utdanninger godkjent av NOKUT.

Aina Andersen

Aina Andersen

Jeg heter Aina og har lang fartstid som instruktør og etterhvert atferdskonsulent hos Trondheim Hundeskole, da jeg begynte å holde kurs tilbake i 2009! For meg har dyr av ulike arter vært en stor del av livet mitt da jeg har hatt flere hunder, hester, marsvin og akvariefisk. Nå har jeg Storpuddelgutten Ràni på 3 år, som er blitt en flott familiehund. Min rolle på hundeskolen nå er primært som atferdskonsulent. Jeg holder også treninger, privattimer og kurs av og til.

Malene Sæther

Malene Sæther

Jeg har vært en del av Trondheim Hundeskole-teamet siden 2015, og er den du møter på våre valpekurs, hverdagslydighetskurs, sporkurs og andre aktivitetskurs. I tillegg til dette er jeg utdannet atferdsterapeut, og holder både konsultasjonstimer på AniCura Byåsen og privattimer. Mitt hovedmål er å bidra til et trygt og harmonisk liv mellom hunder og deres menneskelige familiemedlemmer.

Rebekka Brandtzæg Morset

Rebekka Brandtzæg Morset

Jeg utdannet meg som instruktør hos Trondheim Hundeskole i 2010 og har jobbet her siden. Jeg er lektor på videregående skole der jeg jobber på linjen heste- og dyrefag der jeg blant annet underviser i hundefag. Har også bidratt med å skrive egne fagbøker for faget i videregående skole. Er utdannet atferdskonsulent og instruktør innenfor belønningsbasert pleie og håndteringstrening. Jeg har hatt flere hunder av rasen Border Collie og eier i dag hunden Jack. Du treffer meg på atferdsterapi og kurs

Lea Rasmussen

Lea Rasmussen

Navnet mitt er Lea og har vært instruktør for Trondheim Hundeskole siden 2013. Ulike dyr har alltid vært en del av livet mitt og jeg har hatt flere ulike hunder opp i gjennom. Jeg har etter hvert opparbeidet mye kompetanse på håndtering og stell av hund etter flere hunder med helseplager. Til daglig jobber jeg som spesialpedagog. På hundeskolen holder jeg flere typer kurs, privattimer og treninger.

Stine Bekkos

Stine Bekkos

Stine heter jeg, og har vært en del av Trondheim Hundeskole siden 2019, og er nå avdelingsleder på Nord-øst. Jeg er oppvokst med hund og målet mitt med hundetrening er at hunden skal være trygg. Min interesse for hverdagslydighet blomstret når jeg fikk min første egne hund, Malamutten Rocky. I dag trener jeg min Engelsk Springer Spaniel Uno, med fokus på hverdagslydighet, bruks og Smeller.

Maja Solvi Bremer

Maja Solvi Bremer

Jeg heter Maja og begynte instruktørpraksisen min hos Trondheim Hundeskole i 2020. Du treffer meg på de fleste typer kurs og treninger! Jeg er opptatt av at hundene skal få leve fullverdige liv sammen med oss og at de skal trives i vårt selskap. Hund og eier skal begge ha det hyggelig sammen! Jeg eier en Breton som heter Aiko. Sammen trener vi mye hverdagslydighet og nesearbeid. Vi er også glade i å være på fjellet, bruke kløv, trene med kickbike og canicross.

Thea Hjulstad-Hoff

Thea Hjulstad-Hoff

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2015, og holder valpekurs, kurs i hverdagslydighet, og temakurs. Til daglig så driver jeg Pusehuset Kattehotell, og er nå ferdig med SEVU-kursserien ved NMBU, for atferdskonsulenter på hund, katt og hest. Jeg eier storpuddelen XO, og vi har hatt fokus på hverdagslydighet og håndtering, men syns også spor og triks er flott. Det viktigste er ikke hva vi gjør, men at vi gjør det sammen og har det gøy!

Trine Berg Hanssen

Trine Berg Hanssen

Jeg heter Trine og eier Border Collien Aiko på 2 år. Jeg er oppvokst med hund, men Aiko er min første egne. Vi er derfor en relativt fersk ekvipasje som ikke klarer å bestemme oss for hva vi vil holde på med! Vi har prøvd oss litt på agility, nosework og gjeting. Vi har også lyst til å prøve oss litt på spor og rallylydighet etterhvert. For meg er det å ha det gøy sammen, viktigst!

Sarah Sundet Søtvik

Sarah Sundet Søtvik

Jeg heter Sarah og holder til på Fosen hvor vi har et aktivt hundemiljø! Jeg bruker omtrent all min fritid sammen med mine 3 golden retrievere, Ace, Nani og Spira. Vi holder på med hundesportene rallylydighet og konkurranselydighet, retrieverarbeid og aktiviteter som SUP-board sammen! Du treffer meg på kurs og treninger i indre Fosen.

Tonje Elise Vang

Tonje Elise Vang

​Mitt navn er Tonje og holder til på avdeling Stjørdal hvor vi allerede har truffet mange flotte kunder på kurs! Jeg har erfaring med flere hunder da jeg eier Arya, Mia og Vera som alle er Pomeranianere, og i tillegg Troya og Frøya som er to Golden Retrievere. Vi trener mest hverdagslydighet og nesearbeid, spesielt godt liker vi å gå blodspor!

Renete Restad Næve

Renete Restad Næve

Jeg heter Renete og startet min instruktørpraksis nå høsten 2023, som betyr at jeg også gjennomfører årets instruktørutdanning til Trondheim Hundeskole. Jeg har hatt hund fra jeg var liten, men fikk min helt egene sommeren 2022. Hun heter Mali og er en Golden Retriever, som er med meg på det aller meste i hverdagen! Sammen er vi masse ute på tur i skog og mark, i tillegg til å trene en god del hverdagslydighet. Vi liker også å prøve ut nye ting og ikke minst ha det gøy sammen!

Sofie Rønning

Sofie Rønning

Jeg heter Sofie og har siden 2020 holdt valpekurs og hverdagslydighetskurs! Jeg har en Flatcoated Retriever som heter Aksel. Vi bruker mye tid på hverdagslydighet i og med at han er fortsatt unghund, men vi driver også med retrieverjakt. Det beste av alt er å prøve nye ting sammen!

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?? Har du en instruktørspire i deg? Eller kunne du tenkt deg å lære enda mer om hund, trening og pedagogikk? Vi holder årlig et instruktørkurs som strekker seg over 8 samlinger. I mellom samlinger har man treningsoppgaver, og deltakerne skal sammen sette opp og holde egne kurs. Lyst til å vite mer? Klikk på bildet for å lese mer, eller ta kontakt med oss på mail!

bottom of page