top of page
Våre instruktører

Vil du vite mer om instruktørenes kompetanse? Klikk på bildet for en detaljert oversikt! 

Våre instruktører har alle en 2-årig instruktørutdannelse i bunn, med vårt 1-årige instruktørkurs og påfølgende et år på opplæring i praksis. Samtidig har de lang erfaring og ulike interesser når det gjelder hund! Alt fra Agility, lydighet, bruks, utstilling, Rallylydighet og spesialsøk, til den viktige hverdagslydigheten vi alle setter først!  

Turid Buvik

Turid Buvik

Turid Buvik startet Trondheim Hundeskole, og du treffer meg på våre instruktørkurs, spesialsøkskurs, atferdsterapi og forskningsprosjekter. Jeg har mer enn 16 år universitet og høyskoleutdannelse, (Master og Bachelor ++). Men mye viktigere er de mer enn 25 årene med erfaring i forskning og praktisk arbeid med ulike dyrearter. Jeg har hatt fast spalte i Adresseavisen og Redningshunden. Jeg brukes også som sakkyndig av politi og rettsvesen, samt har laget flere utdanninger godkjent av NOKUT.

Aina Andersen

Aina Andersen

Jeg har jobbet for Trondheim Hundeskole siden 2009. På hundeskolen holder jeg for det meste valpekurs og kurs i hverdagslydighet, men det blir også litt temakurs innimellom. Jeg jobber også som atferdskonsulent og har tatt SEVU-kursserien for atferdskonsulenter ved NMBU. I tillegg til å trene hund driver jeg også med hest og stortrives med det!

Malene Sæther

Malene Sæther

Jeg har vært en del av Trondheim Hundeskole-teamet siden 2015, og er den du møter på våre valpekurs, hverdagslydighetskurs, sporkurs og andre aktivitetskurs. I tillegg til dette er jeg utdannet atferdsterapeut, og holder både konsultasjonstimer på AniCura Byåsen og privattimer. Mitt hovedmål er å bidra til et trygt og harmonisk liv mellom hunder og deres menneskelige familiemedlemmer.

Rebekka Brandtzæg Morset

Rebekka Brandtzæg Morset

Jeg utdannet meg som instruktør hos Trondheim Hundeskole i 2010 og jobbet her til 2013 før jeg flyttet til Bergen for å arbeide som lærer ved Stend VGS. Jeg er utdannet lærer, atferdskonsulent, hundeinstruktør og b-instruktør ved NIHF (Norsk Islandshestforening). Jobber i dag som lærer i Molde, og har startet samarbeid med Vestnes dyreklinikk hvor jeg holder atferdsterapi!

Lea Rasmussen

Lea Rasmussen

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2013. Jeg har vokst opp med hund og har de siste 10 årene trent hund med fokus på hverdagslydighet. Jeg er opptatt av at det skal være hyggelig å ha hund, og hunden skal trives i mitt selskap. Jeg jobber til daglig som spesialpedagog og du treffer meg på avdeling Sørvest hvor jeg holder ulike kurs og privattimer.

Stine Bekkos

Stine Bekkos

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2019, og er nå avdelingsleder på Nord-øst. Jeg er oppvokst med hund og målet mitt med hundetrening er at hunden skal være trygg. Min interesse for hverdagslydighet blomstret når jeg fikk min første egne hund, Malamutten Rocky. I dag trener jeg min Engelsk Springer Spaniel Uno, med fokus på Hverdagslydighet, Bruks og Smeller.

Maja Solvi Bremer

Maja Solvi Bremer

Jeg begynte instruktørpraksisen min høsten 2020. Du treffer meg på valpekurs og hverdagslydighet. Jeg er opptatt av at hundene skal få leve fullverdige liv sammen med oss og at de skal trives i vårt selskap. Hund og eier skal begge ha det hyggelig sammen! Jeg eier en breton som heter Aiko. Sammen trener vi mye hverdagslydighet og nesearbeid. Vi er også glade i å være på fjellet, bruke kløv, trene med kickbike og canicross.

Thea Hjulstad-Hoff

Thea Hjulstad-Hoff

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2015, og holder valpekurs, kurs i hverdagslydighet, og temakurs. Til daglig så driver jeg Pusehuset Kattehotell, og er nå ferdig med SEVU-kursserien ved NMBU, for atferdskonsulenter på hund, katt og hest. Jeg eier storpuddelen XO, og vi har hatt fokus på hverdagslydighet og håndtering, men syns også spor og triks er flott. Det viktigste er ikke hva vi gjør, men at vi gjør det sammen og har det gøy!

Trine

Trine

Jeg har jobbet hos Trondheim Hundeskole siden 2022 Jeg har en border collie på 1 år, med navnet Aiko. Jeg er oppvokst med hund, men fikk min egen først i 2021. Vi er derfor en relativt fersk ekvipasje som ikke klarer å bestemme oss for hva vi vil holde på med! Vi har prøvd oss litt på agility, nosework og gjeting. Vi har også lyst til å prøve oss litt på spor og rallylydighet etterhvert. Selv er ikke konkurranse målet, men det å ha det gøy sammen.

Sarah

Sarah

Jeg har vært ansatt hos Trondheim Hundeskole siden høsten 2022, og holder kurs for avdeling Fosen. Jeg bruker omtrent all min fritid sammen med mine 3 golden retrievere, Ace, Nani og Spira. Vi holder på med hundesportene rallylydighet og konkurranselydighet, retrieverarbeid og aktiviteter som SUP-board sammen.

Anna Marie Øien

Anna Marie Øien

Jeg begynte som instruktør i Trondheim Hundeskole høsten 2023, og gjennomfører derfor instruktørutdanningen til Trondheim Hundeskole gjennom 2023-2024. Jeg har hatt hund hele oppveksten og jobbet med hund i forsvaret. I 2022 kjøpte jeg min første egne hund, en Golden Retriever ved navn Molly. Vi liker det meste av hundesport, og vårt fokus ligger på samarbeid og at trening skal være gøy!

Tonje Elise Vang

Tonje Elise Vang

​Jeg har jobbet for Trondheim Hundeskole siden 2023, og holder til på avdeling Stjørdal. Jeg har to Golden Retrievere som heter Troya og Frøya, i tillegg til tre Pomeranianere med navn Arya, Mia og Vera. Vi trener mest hverdagslydighet, nesearbeid og vi elsker gå blodspor.

Renete Restad Næve

Renete Restad Næve

Jeg startet som instruktør i Trondheim Hundeskole høsten 2023 og gjennomfører instruktørutdanningen der 2023-2024. Jeg har hatt hund fra jeg var liten, men fikk min helt egen sommeren 2022. En golden retriever ved navn Mali som er med meg på det aller meste i hverdagen! Sammen er vi masse ute på tur i skog og mark, i tillegg til å trene en god del hverdagslydighet. Vi liker også å prøve ut nye ting og ikke minst ha det gøy sammen!

Iselin Jenssen

Iselin Jenssen

​Jeg har jobbet for Trondheim Hundeskole siden 2023, og holder til på avdeling Stjørdal. For meg er det viktig å skape en god relasjon og å gi hunden et meningsfullt liv. Min hvite gjeterhund er fortsatt ung, bare valpen, og vi har mange år foran oss med glede og utforskning av nye aktiviteter. Vi har fått prøve mye gjennom utdanningen ved Trondheim Hundeskole, og jeg ser at han elsker alt av nesearbeid, men også lydighetsøvelser er noe han deltar på med glede og iver.

Anette Gussiås Torshaug

Anette Gussiås Torshaug

Jeg begynte som instruktør i Trondheim hundeskole våren 2023, da vi startet opp avdeling Møre og Romsdal. Jeg har en Australian Shepherd som heter Milo (født okt. 2021). Jeg har hatt hund store deler av oppveksten, og i 2009 kjøpte jeg min første egne hund.

Sofie Rønning

Sofie Rønning

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim hundeskole i februar 2020. Jeg har instruktørpraksis på valpekurs og hverdagslydighet kurs. Jeg har en flatcoated retriever som heter Aksel. Vi bruker mye tid på hverdagslydighet i og med at han er fortsatt unghund, men vi driver også med retrieverjakt. Det beste av alt er å prøve nye ting sammen!

Grethe

Grethe

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskolen siden midten av 2022. Du treffer meg på avdeling Fosen, hvor jeg holder ulike kurs og privattimer!

Ole Morten Størsteth

Ole Morten Størsteth

Jeg begynte som instruktør i Trondheim hundeskole våren 2023, da vi startet opp avdeling Nordmøre. I 2017 fikk jeg og min samboer etter mange år med hundepass endelig vår egen hund. Hun er en Golden Retriever og heter Sona. Etter vi fikk henne så våknet hundenørden i meg skikkelig! Jeg konkurrerer aktivt i rallylydighet og lydighet, men det som ligger mitt hjerte nærest er hverdagslydigheten.

Ståle Eidem

Ståle Eidem

Mitt navn er Ståle Eidem og jeg startet hos Trondhiem Hundeskole vinteren 2018. Jeg eier bruksschäferen Falco, og sammen liker vi å utfordre oss innen ulike hundesporter. Jeg er utdannet fra Forsvarets Hundeskole og jobber til daglig som faglærer valgfag hund ved Øya vgs.

Eline Maria Hegglund

Eline Maria Hegglund

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim Hundeskole i 2021. Mitt første møte med hundeskolen var i 2019. ​Jeg har to border collier: Kelly, en tispe på 2,6 år, og Emmy, en tispe på 16 uker. ​For meg er det viktig at hundene syns det er gøy å jobbe og trene sammen med oss mennesker og at hundene har det bra og får den aktiviteten og stimulusen de trenger.

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?? Har du en instruktørspire i deg? Eller kunne du tenkt deg å lære enda mer om hund, trening og pedagogikk? Vi holder årlig et instruktørkurs som strekker seg over 8 samlinger. I mellom samlinger har man treningsoppgaver, og deltakerne skal sammen sette opp og holde egne kurs. Lyst til å vite mer? Klikk på bildet for å lese mer, eller ta kontakt med oss på mail!

bottom of page