Våre instruktører

 

Våre instruktører har alle en 2 årig instruktørutdannelse i bunn (1 årig instruktørkurs og 1 år opplæring), samtidig som de har lang erfaring og ulike interesser når det gjelder hund. Alt fra agility, lydighet, bruks, utstilling, rallylydighet og spesialsøk, til den viktige hverdagslydigheten! 

Vil du vite mer om vår kompetanse? Klikk på bildet til den instruktøren du ønske å lese mer om. 

Turid Buvik

Turid Buvik

Turid Buvik startet Trondheim Hundeskole, og du treffer meg på våre instruktørkurs, spesialsøkskurs, atferdsterapi og forskningsprosjekter. Jeg har mer enn 16 år universitet og høyskoleutdannelse, (Master og Bachelor ++). Men mye viktigere er de mer enn 25 årene med erfaring i forskning og praktisk arbeid med ulike dyrearter. Jeg har hatt fast spalte i Adresseavisen og Redningshunden. Jeg brukes også som sakkyndig av politi og rettsvesen, samt har laget flere utdanninger godkjent av NOKUT.

Aina Andersen

Aina Andersen

Jeg har jobbet for Trondheim Hundeskole siden 2009. På hundeskolen holder jeg for det meste valpekurs og kurs i hverdagslydighet, men det blir også litt temakurs innimellom. Jeg jobber også som atferdskonsulent og har tatt SEVU-kursserien for atferdskonsulenter ved NMBU. I tillegg til å trene hund driver jeg også med hest og stortrives med det!

Lea

Lea

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2013. Jeg har vokst opp med hund og har de siste 10 årene trent hund med fokus på hverdagslydighet. Jeg er opptatt av at det skal være hyggelig å ha hund, og hunden skal trives i mitt selskap. Jeg jobber til daglig som spesialpedagog. Holder det meste av kurs.

Stine Bekkos

Stine Bekkos

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2019, og er nå avdelingsleder på Nord-øst. Jeg er oppvokst med hund og målet mitt med hundetrening er at hunden skal være trygg. Min interesse for hverdagslydighet blomstret når jeg fikk min første egne hund, Malamutten Rocky. I dag trener jeg min Engelsk Springer Spaniel Uno, med fokus på Hverdagslydighet, Bruks og Smeller.

Thea Hjulstad-Hoff

Thea Hjulstad-Hoff

Jeg har jobbet på Trondheim Hundeskole siden 2015, og holder valpekurs, kurs i hverdagslydighet, og temakurs. Til daglig så driver jeg Pusehuset Kattehotell, og er nå ferdig med SEVU-kursserien ved NMBU, for atferdskonsulenter på hund, katt og hest. Jeg eier storpuddelen XO, og vi har hatt fokus på hverdagslydighet og håndtering, men syns også spor og triks er flott. Det viktigste er ikke hva vi gjør, men at vi gjør det sammen og har det gøy!

Rebekka Brandtzæg Morset

Rebekka Brandtzæg Morset

Jeg utdannet meg som instruktør hos Trondheim Hundeskole i 2010 og jobbet her til 2013 før jeg flyttet til Bergen for å arbeide som lærer ved Stend VGS. Jeg er utdannet lærer, atferdskonsulent, hundeinstruktør og b-instruktør ved NIHF (Norsk Islandshestforening). Jobber i dag som lærer i Molde, og har startet samarbeid med Vestnes dyreklinikk hvor jeg holder atferdsterapi!

Malene Sæther

Malene Sæther

Jeg startet hos Trondheim Hundeskole i 2016. For tiden finner du meg for det meste på valp- og hverdagslydighetskurs. Sammen med storpuddelen min Ylva trener vi på hverdagslydighet, Nosework og spor!

Maja Solvi Bremer

Maja Solvi Bremer

Jeg begynte instruktørpraksisen min høsten 2020. Du treffer meg på valpekurs og hverdagslydighet. Jeg er opptatt av at hundene skal få leve fullverdige liv sammen med oss og at de skal trives i vårt selskap. Hund og eier skal begge ha det hyggelig sammen! Jeg eier en breton som heter Aiko. Sammen trener vi mye hverdagslydighet og nesearbeid. Vi er også glade i å være på fjellet, bruke kløv, trene med kickbike og canicross.

Elisabeth

Elisabeth

Jeg har jobbet hos Trondheim hundeskole siden 2022. Jeg har drevet aktivt med hundesport siden 2010, og med egen hund siden 2014. Interessen starter i tenårene da jeg fikk være med hundekjørere. Har noe erfaring med trekkhunder, både distanse og sprinthunder, men det er ikke noe jeg fortsatte med på egen hånd. Selv har jeg to belgiske fårehunder. Groenendael, født 2018, og en Tervueren, født i 2021.

Trine

Trine

Jeg har jobbet hos Trondheim Hundeskole siden 2022 Jeg har en border collie på 1 år, med navnet Aiko. Jeg er oppvokst med hund, men fikk min egen først i 2021. Vi er derfor en relativt fersk ekvipasje som ikke klarer å bestemme oss for hva vi vil holde på med! Vi har prøvd oss litt på agility, nosework og gjeting. Vi har også lyst til å prøve oss litt på spor og rallylydighet etterhvert. Selv er ikke konkurranse målet, men det å ha det gøy sammen.

Petter Torgan

Petter Torgan

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim Hundeskole i 2021, etter endt instruktørkurs. Siden jeg var liten, har jeg hatt et brennende engasjement for hunder! Jeg har nå en labrador retriever tispe ved navn Billie, på litt over året. Vi koser oss med alt fra apportering og hverdagslydighet, til spor og søksøvelser. Målet for det kommende året er å bli godkjent som ettersøksekvipasje, da jeg også driver med jakt.

Hilde Birgitte

Hilde Birgitte

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim Hundeskole i 2021, ved avdeling Fosen. Jeg har tre hunder av rasen Norsk Lundehund i alderen 3 til 6 år: Axe, Vilje og Eigir. ​Vi er glade i å prøve nye ting og teste ut nye hundesporter. Jeg brenner for et godt og positivt hundehold der hunden sin velferd er i fokus, og at vi skal ha det gøy sammen!

Anita Chanett

Anita Chanett

Mitt første møte med Trondheim Hundeskole var på valpekurs med Matrix sommeren 2018, og siden da har det bare ballet på seg! Når jeg selv ikke holder kurs, eller er på kurs, bruker jeg mesteparten av fritiden min på å trene Matrix mot redningstjenesten. Vi trener både vinter/lavine og sommer/ettersøk. Diego har prøvd seg i yrket, men trives best som familiehund.

Sofie Rønning

Sofie Rønning

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim hundeskole i februar 2020. Jeg har instruktørpraksis på valpekurs og hverdagslydighet kurs. Jeg har en flatcoated retriever som heter Aksel. Vi bruker mye tid på hverdagslydighet i og med at han er fortsatt unghund, men vi driver også med retrieverjakt. Det beste av alt er å prøve nye ting sammen!

Eline Maria Hegglund

Eline Maria Hegglund

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim Hundeskole i 2021. Mitt første møte med hundeskolen var i 2019. ​Jeg har to border collier: Kelly, en tispe på 2,6 år, og Emmy, en tispe på 16 uker. ​For meg er det viktig at hundene syns det er gøy å jobbe og trene sammen med oss mennesker og at hundene har det bra og får den aktiviteten og stimulusen de trenger.

Eve Halten

Eve Halten

Jeg begynte å jobbe hos Trondheim Hundeskole i 2021, og mitt aller første møte med hundeskolen var for hele 11 år siden på valpekurs! Jeg har to hunder: Bianca, en jack russel terrier, og Scott, en yorkie. Hundene er med på det meste, fra spesialsøk til lange fjellturer. Vi synes spesialsøk er innmari interessant! ​ Selv er jeg veldig opptatt av dyrevelferd for alle dyr, og blir veldig glad når jeg ser en lykkelig hund sammen med en stolt eier!

Jacky Williams

Jacky Williams

Jeg har nå startet opp Trondheim Hundeskole avdeling Fosen. Jeg gikk Trondheim Hundeskoles instruktørutdanning 2018/2019. Bakgrunnen for det, er min genuine interesse for hunder generelt, nysgjerrighet på ulike hundesportsgrener, for ikke å snakke om ulike hunderaser. Som instruktør brenner jeg ekstra for nettopp valpekurs. Hvis min makker og jeg greier å inspirere kursdeltakerne, gi dem noen nyttige verktøy og legge grunnlaget for et trivelig og morsomt hundehold, så er jeg fornøyd!

Helena Maria Braa

Helena Maria Braa

Jeg har nå startet opp Trondheim Hundeskole avdeling Fosen. Jeg har to samojeder, Kaizer og Bror. Vi driver mest med tur, kickbike, kløv, snørekjøring, hverdagslydighet og løping. Det er spennende å prøve nye ting med hund! Jeg er glad i friluftsliv og sover gjerne i telt. Jeg har også eid egne hester i tolv år.

Ståle Eidem

Ståle Eidem

Mitt navn er Ståle Eidem og jeg startet hos Trondhiem Hundeskole vinteren 2018. Jeg eier bruksschäferen Falco, og sammen liker vi å utfordre oss innen ulike hundesporter. Jeg er utdannet fra Forsvarets Hundeskole og jobber til daglig som faglærer valgfag hund ved Øya vgs.

Mina Karoline

Mina Karoline

Eg bor på Sunnmøre, og har no starta opp Trondheim Hundeskole avdeling Møre og Romsdal. Eg har frå tidligare 9 års erfaring med malinois/bruksschæfer blandingar. Har no to hundar av rasen korthåra hollandsk gjeterhund og malinois, Budy og Lexi. Eg er veldig interessert i trening og adferd hos hund. Eg konkurrera aktivt i agility og rallylydigheit med Budy og Lexi. Vi holder også på med søk og lydigheit.

Cecilie Standal

Cecilie Standal

Jeg bor på Sunnmøre, og har nå startet opp Trondheim Hundeskole avdeling Møre og Romsdal. Jeg trener aktivt rally lydighet og utstilling med lundehunden Karo på snart fem år. Jeg har stor interesse for hunder og hundetrening!

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?

Lyst til å bli instruktør?? Har du en instruktørspire i deg? Eller kunne du tenkt deg å lære enda mer om hund, trening og pedagogikk? Vi holder årlig et instruktørkurs som strekker seg over 8 samlinger. I mellom samlinger har man treningsoppgaver, og deltakerne skal sammen sette opp og holde egne kurs. Lyst til å vite mer? Klikk på bildet for å lese mer, eller ta kontakt med oss på mail!