top of page

Hverdagslydighetskurs

 

Har du gått valpekurs, men merker at du nå gjerne skulle trent litt mer for å holde læringen ved like, eller har du behov for nye innfallsvinkler i treningen? 

 

Det er en rekke utfordringer som dukker opp når man har unghund og voksen hund, som kan være vanskelige å trene på alene. Dette gjelder ikke minst å være i nærheten av andre hunder på en sivilisert måte, samt å kunne gå i bånd uten å dra for å nevne noe.

 

Kurset tar for seg de emnene vi har sett du behøver for å sikre utviklingen fram til en fornøyd og trygg hund. Kursets rekkefølge på øvelser vil kunne variere fra kurs til kurs, da ingen hunder er like! Vi går gjennom og kvalitetssikrer grunnøvelser, ro i ulike situasjoner, passeringstrening, aktivisering, håndteringstrening samt mye mer. 

Vi har en teorikveld som grundig tar for seg signaler, samarbeid, læring, utvikling, miljøtrening og stress, som gjør at dere skal få et godt fundament før vi starter den praktiske treningen.

Sentralt i kurset er mestring og læring for deg og din hund. Fokuset ligger derfor på å bygge et solid samarbeid mellom hund og eier samt det å finne langsiktige løsninger for akkurat din hund. Vårt mål er å gi deg en hyggelig og lærerik kursopplevelse, slik at du får et så trivelig hundehold som mulig! 

Disse kursene starter jevnlig, og varer i 7 uker.

Ønsker du å finne oppstartsdato eller melde deg på? Klikk på den blå knappen her på siden!

 

Du kan også sende oss en e-post:

 

Avd. Nordøst: 

nordost@trondheimhundeskole.no

 

Avd.  Sørvest: 

sorvest@trondheimhundeskole.no

Avd. Fosen: 

fosen@trondheimhundeskole.no

Avd. Stjørdal:

stjordal@trondheimhundeskole.no

Avd. Møre- og Romsdal:

moreromsdal@trondheimhundeskole.no

bottom of page